Careers

De meest uitdagende Marketing stage van Amsterdam

Wij zijn PrioTicket, een innovatief en snel groeiende start-up uit Amsterdam. Met ons product bieden we talloze bezoekers toegang tot alle fantastische plekken die Amsterdam rijk is. Elke dag opnieuw.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatie traject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van Marketing.

PrioTicket

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto "work hard, play hard". Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken. Stuur dan een email met je motivatie(brief), foto en cv naar: simon@prioticket.com

Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en sindsdien is het een rollercoaster richting de top van de toeristische markt. PrioTicket is onder andere een platform waarmee hotels hun gasten kunnen verrassen met een persoonlijk welkom en volledige service voor tijdens het verblijf. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners als A'dam Tower, Accor hotels, Amsterdam Nightlife, Club Escape, NH hotels, Club Air, het Van Gogh Museum, de Heineken Experience en nog véél meer.

Tijdens je stage start je in een ondersteunende rol waarbij we je wegwijs maken binnen de verschillende werkzaamheden en processen. Gedurende je stage zal je de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen projecten zodat je daadwerkelijk praktijkervaring opdoet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het opzetten van marketing acties ter promotie van ons product, het beheren van onze social media kanalen en het uitbouwen van onze visibility hierop. Ook het opzetten, uitvoeren en uitreiken van bijvoorbeeld een prijsvraag valt hieronder. Verder zal je bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw marketing materiaal en het verbeteren van het bestaande marketingmateriaal. Het verzorgen van een goede spreiding en het meetbaar maken van de effectiviteit van het marketing materiaal. Hierin werk je nauw samen met ons team. Naast de prachtige werkomgeving in een pand vol andere bedrijven bieden we je een goede ondersteuning bij de afwisselende werkzaamheden. Dit alles met een fijne sfeer binnen een leuke groep ambitieuze collega's.

Ons team

We werken letterlijk elke dag aan groei. Dit doen we samen. Met een team van 7 of 26 (inclusief ons team van developers) jonge en ambitieuze professionals. In een informele werksfeer die de professionaliteit niet in de weg staat. Waar je heel veel leert en elke dag uitgedaagd wordt. Midden in de actie van een jong en snelgroeiend bedrijf. We zoeken daarom niet naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Natuurlijk hou je ook van een gezellige borrel op ons dakterras of bij één van onze buren. Daarnaast kan je altijd even stoom afblazen op onze tafeltennistafel.

Jouw profiel

Boven alles ben je ondernemend, communicatief vaardig en kun je goed luisteren. Je hebt affiniteit met tekst en beelduitingen. Je geniet van het goed faciliteren van het team en onze partners. Het is een pré als je affiniteit hebt met programma's als Indesign, Illustrator en/of Photoshop maar geen must. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht en niet bang om 'gekke' initiatieven voor te stellen. Liever te vaak bijzonder dan cotinu de standaard. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support, je stage blijft immers een leertraject. Je bewaart overzicht en schept orde in chaos. Je hebt een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau, je beheerst je Nederlands perfect en je Engels meer dan voldoende..

Je werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van ons marketing materiaal.
 • Onderhouden van prettige, duurzame relaties met bestaande partners op het gebied van marketing benodigdheden.
 • Het ondersteunen bij het organiseren van evenementen, evenement promotie en after marketing.
 • Verlenen van uitstekende service, zowel proactief als reactief.
 • Het opzetten van marketing acties ter promotie van ons producten.
 • Het beheren van onze social media kanalen en het uitbouwen van onze visibility hierop.
 • Het opzetten, uitvoeren en uitreiken van een prijsvraag.
 • Het schrijven van aantrekkelijke online en offline content.
 • Beheren van het marketing beeldmateriaal.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw marketing materiaal.
 • Het verbeteren en vernieuwen het huidige marketingmateriaal.
 • Het opzetten en verzorgen van een efficiënte spreiding van het marketingmateriaal.
 • Het meetbaar maken van de effectiviteit van het marketing materiaal.

Klinkt interessant?

Herken jij jezelf in deze functie, ben jij het marketing talent dat we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar: simon@prioticket.com

De sales stage van Amsterdam

Wij zijn PrioTicket, een innovatief en snel groeiende startup uit Amsterdam. Met ons product bieden we talloze bezoekers toegang tot alle fantastische plekken die Amsterdam rijk is. Elke dag opnieuw.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. Midden in een internationalisatie traject en met exceptionele groeiambitie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair. Iemand die zichzelf op diverse gebieden wil ontwikkelen en echt wil proeven van het professionele leven. Iemand die zich geroepen voelt ons team aan te vullen op het gebied van Sales.

PrioTicket

Wij zijn geen bedrijf met kaders en targets maar een team dat gezamenlijk een doel nastreeft onder het motto "work hard, play hard" . Wil jij zelf aan de knoppen zitten; rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor je eigen doelen en resultaten; en van een geweldige opportunity gezamenlijk een succes maken. Stuur dan een email met je motivatie en cv naar: simon@prioticket.com

PrioTicket bestaat sinds 2014 en sindsdien is het een rollercoaster richting de top van de toeristische markt. PrioTicket is onder andere een platform waarmee hotels hun gasten kunnen verrassen met een persoonlijk welkom en volledige service voor tijdens het verblijf. Dit doen we in samenwerking met verschillende partners als A'dam Tower, Accor hotels, Amsterdam Nightlife, Club Air, Club Escape, NH hotels, het Van Gogh Museum, de Heineken Experience en nog véél meer.

Tijdens je stage zal je starten in een ondersteunende rol waarbij onze salesmanager je wegwijs maakt in de verschillende werkzaamheden en processen. Gedurende je stage zal je de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen projecten zodat je daadwerkelijk praktijkervaring opdoet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het ontdekken en opbouwen van nieuwe relaties (sales) en/of het onderhouden en verbeteren ervan (account management). Ook het opzetten, uitvoeren en beheren van verschillende promotiecampagnes en prijsvragen t.b.v. de verbetering van het product gebruik komen aan bod. Voor onze partners wordt je het eerste aanspreekpunt, het visitekaartje van ons bedrijf. Bovendien vorm je de spil tussen de wensen van onze partners en onze mogelijkheden. Hierin werk je nauw samen met de klant en met onze teams in software development zodat je maatwerk kunt bieden.

Ons team

We werken letterlijk elke dag aan groei. Dit doen we samen. Met een team van 7 of 26 (inclusief ons team van developers) jonge en ambitieuze professionals. In een informele werksfeer die de professionaliteit niet in de weg staat. Waar je heel veel leert en elke dag uitgedaagd wordt. Midden in de actie van een jong en snelgroeiend bedrijf. We zoeken daarom niet naar een specifiek CV maar naar een teamspeler met de juiste energie, skills en motivatie. Natuurlijk hou je ook van een gezellige borrel op ons dakterras of bij één van onze buren. Daarnaast kan je altijd even stoom afblazen op onze tafeltennistafel.

Jouw profiel

Boven alles ben je ondernemend, punctueel en kun je goed luisteren. Je hebt aantoonbaar commerciële ervaring of een goede motivatie hiertoe. Je geniet van het goed faciliteren van het team en onze partners. Het is een pré als je affiniteit hebt met IT en internet, maar geen must. Je bent óf zeer getalenteerd en kersvers óf je hebt enige werkervaring in sales of account management in een B2B markt. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht: want wat het probleem ook is, jij lost het op. Hierbij kan je natuurlijk rekenen op onze volledige support. Je bewaart overzicht, schept orde in chaos. Je hebt een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau en je beheerst je Engels meer dan voldoende.

Je werkzaamheden

 • Ondersteunen van onze sales manager bij de dagelijkse werkzaamheden.
 • Bijdragen aan het bouwen en onderhouden van prettige, duurzame relaties met bestaande klanten en partners.
 • Uitbreiden en versterken van onze markt door het ondersteunen bij de opbouw van nieuwe relaties.
 • Verlenen van uitstekende service, zowel proactief als reactief.
 • Gestructureerd bijdragen aan de technische ontwikkeling van het product via feedback vanuit de markt.
 • Opzetten, beheren en uitreiken van diverse sales verhogende initiatieven naar onze partners toe.
 • Bijdragen aan de sales organisatie en aan de gestelde sales doelen, inclusief de bijbehorende rapportages.
 • Verzorgen van klantgerichte producttrainingen en presentaties (deels op locatie).
 • Werken aan een optimaal resultaat samen met collega's bij software development en marketing.

Klinkt interessant?

Herken jij jezelf in deze functie, ben jij het sales & account talent dat we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar: simon@prioticket.com